Over deze website

Rianne Temmen van TerrierClub.nl

Mijn naam is Rianne Temmen-Geluk. Samen met mijn man Eric en onze Parson Russell Terrier Glory wonen we in Lepelstraat in West-Brabant.

Al zolang ik me kan heugen, ben ik helemaal gek op honden. We hadden er thuis twee en toen ik drie was kon ik daar (volgens mijn moeder) al beter mee overweg dan de rest van de familie.

Hoe het begon…

Eric en ik gingen samenwonen, maar met de studie en later met werk, vonden we het niks om een hond te nemen. Dat zou voor het beestje niet goed zijn. Maar dat bleef aan me knagen. Zodra het werk het toeliet, hebben we een Parson Russell Terrier gekocht. Nibble. Een jaar later kreeg ze er een vriendje bij: Pepper.

We hebben met hen ook een nestje gefokt. Daarna volgden nog drie nesten (met andere ouderdieren). Uit het laatste nestje hebben we Glory gehouden.

Mijn eigen bedrijf

In 2005 heb ik mijn eigen bedrijf DogMa Design opgericht. Daarmee maak ik websites voor kleine ondernemers, stichtingen en verenigingen.

Deze website www.terrierclub.nl heb ik ook gemaakt. Op deze website kun je alles lezen over terriers in het algemeen en over onze stichting De Werkende Terrier in het bijzonder.

Contact met mij opnemen kan:

Rianne Temmen-Geluk
Kladseweg 46
4664 RE Lepelstraat

T 06-19265020

E rianne@terrierclub.nl

KvK DogMa Design: 20117717
BTW nummer DogMa Design: NL147416218B01

KvK TerrierClub: 20108301