Over deze website

Rianne Temmen van TerrierClub.nl

Mijn naam is Rianne Temmen-Geluk. Samen met mijn man Eric en onze Parson Russell Terrier Glory wonen we in Lepelstraat in West-Brabant.

Al zolang ik me kan heugen, ben ik helemaal gek op honden. We hadden er thuis twee en toen ik drie was kon ik daar (volgens mijn moeder) al beter mee overweg dan de rest van de familie.

Hoe het begon…

Eric en ik gingen samenwonen, maar met de studie en later met werk, vonden we het niks om een hond te nemen. Dat zou voor het beestje niet goed zijn. Maar dat bleef aan me knagen. Zodra het werk het toeliet, hebben we een Parson Russell Terrier gekocht. Nibble. Een jaar later kreeg ze er een vriendje bij: Pepper.

We hebben met hen ook een nestje gefokt. Daarna volgden nog drie nesten (met andere ouderdieren). Uit het laatste nestje hebben we Glory gehouden.

De Werkende Terrier

De fokker van Nibble en Pepper begon in 2002 met het geven van vossenjacht trainingen voor terriers. We sloten daarbij aan en al snel waren we verkocht. Onze schatjes konden hier hun lol op. In oktober 2002 is vereniging De Werkende Terrier opgericht. Deze vereniging is later omgezet in een stichting. Samen met de fokker vormden we het bestuur van deze stichting. Per 1 januari 2019 is Stichting de Werkende Terrier opgeheven en gaan we verder als TerrierClub Nederland.

Contact met mij opnemen kan:

Rianne Temmen-Geluk
Kladseweg 46
4664 RE Lepelstraat

T 06-19265020

E rianne@terrierclub.nl

KvK TerrierClub Nederland: 20117717